Al onze kandidaten Verkiezingen 2012

07 Juli 2012

GROEN Bonheiden-Rijmenam gaat met 14 nieuwe mensen naar de kiezer. De algemene vergadering van 26 juni 2012 heeft unaniem het lijsttrekkersschap van gemeenteraadslid Jan Fonderie goedgekeurd.Met 12 jaar ervaring als raadslid wil Jan zijn sterke dossierkennis in de volgende legislatuur ten volle kunnen benutten. Daarom gaat GROEN voluit voor méér dan 1 zetel en voor bestuursdeelname.

Op plaatsen 2 en 3 staan vrouwen: Barbara Maes van wijk Putsesteenweg en Annette Kuhk uit Bonheiden.

Eerste jongere is Jan Vandenborre uit Rijmenam op plaats 4. Hij wordt gevolgd door Griet Verstraeten en de ervaren Marlies van Bouwel, beide van Rijmenam-centrum.

Verder op de lijst nog 4 enthousiaste jongeren, een interessante mix van gedreven mensen in de leeftijdscategorie dertig tot zestig, en 2 progressieve 60-plussers, onder wie Les Nossent uit Bonheiden. Lijstduwer is oud-voorzitster Annick Van den Broeck.

De overige kandidaten zijn Marc Jans, Daniëlle Croonen, Marina Desimpel, Goedele De Wit, Eddy Dirickx, Els Gesquiere, Aimé Golvers, Nori Hatim, Jeannine Huybrechts, Bart Lanens, Herman Lens, Anika Moeyersons, Etienne Mylemans, Karin Op de Beeck en Raf Van den Broeck. Klik hier voor een presentatie van de kandidaten 2012 van GROEN Bonheiden-Rijmenam.

Gaby Ceulemans uit Bonheiden is kandidaat voor de provincieraad. Zij staat op de zesde plaats.