Jan Fonderie lijsttrekker met enkele bekende en enkele nieuwe kandidaten.

07 Juli 2012

Met 12 jaar ervaring als raadslid wil Jan zijn sterke dossierkennis in de volgende legislatuur ten volle kunnen benutten. Daarom gaat GROEN voluit voor méér dan 1 zetel en voor bestuursdeelname. De algemene vergadering van 26 juni 2012 heeft unaniem het lijsttrekkersschap van gemeenteraadslid Jan Fonderie goedgekeurd. Op plaatsen 2 en 3 staan vrouwen: Barbara Maes van wijk Putsesteenweg en Annette Kuhk uit Bonheiden.

Eerste jongere is Jan Vandenborre uit Rijmenam op plaats 4. Hij wordt gevolgd door Griet Verstraeten en de ervaren Marlies van Bouwel, beide van Rijmenam-centrum.

Verder op de lijst nog 4 enthousiaste jongeren, een interessante mix van gedreven mensen in de leeftijdscategorie dertig tot zestig, en 2 progressieve 60-plussers, onder wie Les Nossent uit Bonheiden. Lijstduwer is oud-voorzitster Annick Van den Broeck.

De overige kandidaten zijn Marina Desimpel, Goedele De Wit, Eddy Dirickx, Els Gesquiere, Aimé Golvers, Nori Hatim, Jeannine Huybrechts, Bart Lanens, Herman Lens, Anika Moeyersons, Etienne Mylemans, Karin Op de Beeck en Raf Van den Broeck.

Op de politieke markt Feestival 2012 van zaterdag 30 juni in Rijmenam kan iedereen vanaf 16 uur kennismaken met het merendeel van de kandidaten.