Nieuwe voorzitter!.

30 Mei 2011

Maandagavond 23 mei werd in 't Blikveld Herman Lens verkozen tot voorzitter van Groen! Bonheiden-Rijmenam. De bestuursverkiezingen waren de aanzet naar de lokale verkiezingen van 2012. Met deze mix van frisse energie en ervaring is Groen! klaar voor de lokale verkiezingen van 2012. Herman Lens is 49 en zowat zes jaar lid van de kern van Groen!. In het dagelijkse leven is hij werkzaam bij de NMBS. Herman wil er met de groene ploeg sterk tegenaan: "Na zes jaar in de luwte is de tijd rijp voor een groter engagement. Onze ploeg staat er als een huis. Ik ben iemand die opleeft met het vooruitzicht van een verkiezingscampagne. We mogen best wel ambitieus zijn."De voorzitter wil samen met gemeenteraadslid Jan Fonderie en de rest van de ploeg de gemeenteraadsverkiezingen voorbereiden. Herman drukt het zo uit: "Zelfs vanuit de oppositie heeft Groen! de voorbije 11 jaar dingen kunnen realiseren, maar vooral een brok geloofwaardigheid verworven. Groen! heeft een realistisch, duurzaam en wervend project voor alle inwoners. We gaan met z'n allen een tandje bijsteken om onze geloofwaardigheid verder gestalte te geven met nieuwe mensen. Mooi toch hoe na de verkiezing door de leden nog een tiental sympathisanten mee zijn komen brainstormen over hoe Groen! het in Bonheiden en Rijmenam best aanpakt.

Federaal parlementslid Kristof Calvo uit Mechelen woonde de verkiezing van de nieuwe voorzitter bij. Hij heeft er veel vertrouwen in: "Groen! Bonheiden-Rijmenam is een sterke ploeg. Het is altijd tof om hier te komen. Ons groene project is lokaal broodnodig, ook in Bonheiden en Rijmenam. Herman zal hier vol overgave zijn rol in spelen."

Herman Lens volgt als voorzitter Annick Van den Broeck op. Zij geeft met veel vertrouwen de fakkel door en kijkt uit naar de frisse wind. Eddy Dirickx, al jarenlang een steunpilaar van Groen!, zal de groep als secretaris ondersteunen.

Normal
0

21

false
false
false

NL
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4