Stedenbouwkundige vergunning voor KJOC op zak.

04 November 2016

Stedenbouwkundige vergunning voor KJOC op zak   De stedenbouwkundige vergunning voor de bouw van het nieuwe Kinder- en JeugdOntmoetingsCentrum (KJOC) is verleend. Het gemeentebestuur kan nu concrete plannen maken wanneer de eerste spade in de grond gaat.

 

Het nieuwe Kinder- en JeugdOntmoetingsCentrum komt naast de sporthal. De Jeugddienst en het jeugdhuis zullen daarin huisvesten. Ook De Wiebelboom krijgt haar plaats waardoor ze 42 vrolijke koters kunnen opvangen. Een polyvalente zaal - voor een feestje, een knutselsessie of wat ander leuks - maakt het geheel af.
 

Van vergunning tot jeugdsentiment
Nu de vergunning op zak is, werkt de architect aan het lastenboek. Daarna wordt er prijs gevraagd aan verschillende aannemers. Als alles vlot verloopt, kunnen de werken in het voorjaar van 2017 starten en vanaf 2018 onze Bonheidense jongeren veel plezier, en op lange termijn jeugdsentiment bezorgen.

 

Het project wordt volledig door de gemeente gefinancierd.

 

Virtuele kennismaking
Ben je al benieuwd? Kom dan in december eens een kijkje nemen op de nieuwe plek van het KJOC en maak reeds virtueel kennis met de toekomst!