01 sep 2018 | 12:00

Zet je in onze Groene stoel !

Zet je in een Groene stoel in de voortuin of op de oprit | Bonheiden-Rijmenam 2820 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Vanaf het laatste weekend van juli vind je her en der in een voortuin of op de oprit een 'groene' strandstoel. Misschien vraag jij je ook af wat die daar staat te doen ?

Wel, de stoel staat er om verschillende redenen :

- Op die plaats woont iemand die zich engageert bij Groen

- Groen Bonheiden-Rijmenam is in verkiezingsmodus, en deze actie hoort daarbij

- Je mag er altijd even in uitrusten, zeker bij tropische temperaturen raden we dat aan.Nog beter fotografeer jezelf in onze stoel en plaats het op Facebook of instagram.

Maar bovenal, zie je een stoel en wil je weten waar Groen voor staat ? Bel of klop dan even aan en we bezorgen je héél graag onze realisatiefolder én onze programmafolder. Hierin vind je reeds beknopt wat we de voorbije 6 jaar hebben gedaan én wat we graag de volgende 6 jaren zouden doen. Aarzel niet, want we informeren je graag. 
In de laatste weken voor de verkiezingen zal Groen Bonheiden-Rijmenam nog een folder huis-aan-huis verspreiden met het programma en onze kandidaten.

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.

Vergelijkbare gebeurtenissen

Bonheiden, België
24 Mar 2019 | 14:00
Lentewandeling

Op zondag 24 maart sluiten we graag aan bij de lentewandeling Mispeldonk, georganiseerd door Natuurpunt. Afspraak om 14u aan de kerk, Dorp Bonheiden. Einde van de wandeling omstreeks 17u. Natuurgids...

Lees verder ›
Alle evenementen ›